Oddrunn Vingen, Sindre Sætre og Ibrahim Abd-Allatif(vikar for Ida Marie) vil forsøksvis åpne for videokonsultasjoner UTEN timebestilling. Man klikker da på lenken under og kan enten vente på venterommet til man får svar eller forlate venterommet. Om man forlater venterommet vil legen sende sms når legen er klar til å ta konsultasjonen. Av smittevernsmessige årsaker vil pasienter som venter på kontoret prioriteres over pasienter som venter på videokonsultasjon. På denne måten er timebestilling gratis, pris på konsultasjon er den samme som for andre konsultasjoner, frikort gjelder fortsatt.

Oddrunn åpner for videokonsultasjoner uten timebestilling tirsdag, onsdag, fredag fra 0930-1600. For videokonsultasjon med Oddrunn klikk på følgende lenke:

https://kvamlegesenter.confrere.com/ovingen

Sindre åpner for videokonsultasjoner uten timebestilling onsdag og fredag fra 0930-1600. For videokonsultasjon med Sindre klikk på følgende lenke:

https://kvamlegesenter.confrere.com/saetre

 

Ibrahim åpner for videokonsultasjoner uten timebestilling mandag, tirsdag og torsdag fra 0930-1600, onsdag 0900-1300. For videokonsultasjon med Ibrahim klikk på følgende lenke:

https://kvamlegesenter.confrere.com/ibrahim