Bestill time med SMS

Send til 2097:

KVAM fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

KVAM 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Covidvaksinering

Kvam Legesenter

Legesenteret har nå begynt å gi boosterdoser med koronavaksine. Dette gjelder i første omgang pasienter over 45 år gamle, som har fått dose 2 for minst fire og en halv måneder siden. Om dette gjelder deg ber vi om at du sender en melding til legesenteret, så setter vi deg opp til vaksinasjonstime ved anledning

 

SOM HOVEDREGEL SKJER KONSULTASJONER NÅ PER VIDEO, MEN KONSULTASJONER HVOR DET ER BEHOV FOR FYSISK UNDERSØKELSER SKJER PÅ KONTORET SOM VANLIG. SKRIV I BESTILLING DERSOM DU MENER AT DU MÅ KOMMER PÅ KONTORET

 

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS eller internett på disse sidene.  Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Telefontid: 08.30-10.00 og 13.15-14.30
Telefontid onsdag: 09.15-10.00 og 13.15-14.30

RESEPSJONEN ER STENGT 1230-1315

SMS kan sendes hele døgnet. Vær vennlig å sjekke telefonen før klokken 08.30 hvis dere har bestilt time på sms.

Resepter vil bli lagt til fastlegen første dag de er tilbake.

 

 

Aktuelt


Blå resept

12. januar 2022

Grunnet ny forskrift fra 01.01.22 hvor leger kan ilegges bot på inntil 200.000 kr for feil forskrivning på blå resept vil man i mange tilfeller kalle inn til konsultasjon/e-konsultasjon før fornying av slike. Beklager ulemper dette måtte påføre.

Korona Booster

13. desember 2021

Legesenteret har nå begynt å gi boosterdoser med koronavaksine. Dette gjelder i alle over 18, som skal ha første, andre eller tredje dose(må ha gått 20 uker fra andre til tredje). Om dette gjelder deg ber vi om at du sender en melding til legesenteret, så setter vi deg opp til vaksinasjonstime ved anledning. Tilbudet er gratis. 

Influensavaksinering 2021

29. september 2021

Da er det klart for timebestilling for influensavaksinering. Tilbudet gjelder i første omgang KUN risikogrupper, det vil si pasienter over 65 år, helsepersonell og personer  med definerte risikotilstander, se  https://www.fhi.no/sv/influensa/influensavaksine/influensavaksine-risikogrupper/

Vi planlegger influensavaksinering på kveldstid i uke 44. Dette vil foregå alle kveldene fra 01.11-04.11 fra 1700 til 2100. Pasienter med kjente allergier bør ta kontakt med legesenteret for å få time på dagtid. 

Vaksinen vil ha 50 kroner i egenandel, gratis hvis du har frikort. Personer som ikke er i risikogruppe må betale alt selv.

For å bestille:

Gå til kvamlegesenter.no

Trykk Bestill med timebok - Velg bestill ny time

Når du skal velge lege velger du Influensavaksine(ikke din fastlege).

Velg tidspunkt, kun åpent fra 01 til 04 november fra 1700 til 21.00.

Om dette blir vanskelig kan man også bestille time gjennom ekspedisjonen som vanlig.

Nye leger

16. juli 2021

Fra 15.08.21 vil Pål Thomas Høstmælingen starte hos oss. Han tar over Ida Marie Mørk/Ibrahim Abd-Allatif sin stilling på fast basis. 

 

Fra 01.09.21 vil det begynne turnuslege/LIS1-lege på kontoret. Denne legen vil være  her i tillegg til de fem andre faste legene, og ta imot pasienter fra alle listene.

Vi ønsker LIS1-Lege Yulia Bul velkommen . 

 

Vi gleder oss!

Velkommen til videokonsultasjon

17. februar 2021

Video,telefonkonsultasjoner og e-konsultasjoner blir normalt gjennomført samme eller påfølgende dag. Dersom etter kl 1600 gjelder kveldstakst.

Dersom dette ikke er greitt ,si ifra ved bestilling. Din henvendelse vil i så fall besvares innen 5 dager etter gjeldende regelverk.

 

Oddrunn Vingen og Sindre Sætre tilbyr videokonsultasjoner UTEN timebestilling. Man klikker da på lenken under og kan enten vente på virtuelt venterom til man får svar eller forlate det virtuelle venterommet. Om man forlater venterommet vil legen sende sms når legen er klar til å ta konsultasjonen.

Av smittevernsmessige årsaker vil pasienter som venter på kontoret prioriteres over pasienter som venter på videokonsultasjon. På denne måten er timebestilling gratis, pris på konsultasjon er den samme som for andre konsultasjoner, frikort gjelder fortsatt.

Oddrunn Vingen åpner for videokonsultasjoner uten timebestilling tirsdag, onsdag, fredag fra 0930-1600. For videokonsultasjon med Oddrunn klikk på følgende lenke:

https://kvamlegesenter.confrere.com/ovingen

Sindre Sætre åpner for videokonsultasjoner uten timebestilling onsdag og fredag fra 0930-1600. For videokonsultasjon med Sindre klikk på følgende lenke:

https://kvamlegesenter.confrere.com/saetre

 

 

 

Koronavirus.

15. april 2020

Pga situasjonen rundt koronavirus ønsker vi i størst mulig grad å benytte videotimer (velg legetime skriv "videotime" i kommentarfeltet) eller e-konsultasjon som konsultasjonsform. Dette for å redusere risiko for at pasientene som må komme inn til fysisk undersøkelse skal bli eksponert for smitte.  Pasienter kan også tas imot til ordinære konsultasjoner, men start først med videotime eller telefon. Vi er opptatt av at alle de som trenger det skal få hjelp, tar du kontakt med oss vil du få hjelp til avklaring.

  • ALLE pasienter som skal komme til legekontoret må klareres på forhånd, på samme dag som oppmøte.
  • Du må ALLTID oppgi kontaktårsak ved bestilling. Ta kontakt via sms/nettside.

IKKE møt opp på legekontoret hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon eller lurer på om du har koronavirus.

  • ALLE med luftveisinfeksjon som trenger legeundersøkelse undersøkes på smittelegevakta på Kirkebakken. På hverdager 08-16.00 er det fastlegen som henviser deg videre hit etter at du har tatt kontakt på sms, E-konsultasjon, video eller telefon. På kveld og helg ringer du 116117.
  • Sjekk hvilke råd og tiltak som gjelder for deg på koronasjekk.no
  • Pga situasjonen med koronavirus er det ekstra viktig at alle pasienter som tar kontakt på SMS eller via nettsiden vår skriver hva det gjelder.
  • Molde kommunes samleside for koronaviruset har ellers viktig informasjon som gjelder lokalt. Her er også div. telefonnummer.

Fornying førerkort.

2. oktober 2019

Skjema til fornying førerkort finn en under lenken til Statens vegvesen her  hjemmesiden ved å trykke på "Mer". Da kan en skrive den ut og fylle inn før en kommer til legetimen.

Hvilke dager fastlegene er tilstede.

13. februar 2014

Pål Thomas Kjeldahl Høstmælingen : Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.  

Gunnar Berland: Onsdag, Torsdag og fredag.

Oddrun Synnøve Vingen: Tirsdag, Onsdag og Fredag. 

Thilde Camilla Svela: Mandag, Tirsdag og Torsdag.

Sindre Ervik Sætre: Mandag og onsdag

Bianka Saetre: Tirsdag og torsdag.

 

 

 

 

Ved behov for legehjelp utenom åpningstid kontakt legevakt på telefonnr 116117.

 

 

 

 

 

 

   

 

SMS Bestillinger

14. mai 2012

Vi ber om at flest mulig bruker SMS eller internett for timebestilling og reseptfornyelse.

Dette frigjør telefontid for dem som snakke med legesenteret.

SMS mottas hele døgnet, og ekspederes snarest mulig innenfor kontortid.

Nyheter og annen informasjon

9. november 2011

Timebestilling på SMS er nå mulig

Betalingsautomat gjør at sekretærene slipper å bruke tid på betalinger.

Om du ikke betaler før du går,  tilkommer fakturagebyr kr 55.